Beskrivelse
Druer: 70% Pinot Nero og 30% Chardonnay
Vinmarker: Santo Stefano Belbo. Højde 400 over havets overflade
Jordbund: Kalksten og sand / Kalkholdig
Dyrkningssystem: Guyot
Høst: Manuelt høstet i små kasser mod slutningen af august og begyndelsen af september
Vinificering: Gæringen foregår i temperaturkontrollerede ståltanke med bærmen i 6 måneder. Anden gæring foregår på flaskerne, hvor gær og sukker (Saccharomyces Cerevisias) tilsættes den stille vin. Gæren gærer derefter sukkeret til alkohol, hvilket skaber bobler, der indeholder naturligt forekommende kuldioxid. Vinen tilbringer mindst 36 måneder på flaske i kælderen med en konstant temperatur på 14-15°C
Årlig produktion: Cirka 400 flasker
Farve: Lysegul med grønne reflekser, funklende
Bouquet: Frugt og grønne æbler og aroma af brødkrummer
Smag: Harmonisk, tørre, hvide frugter, og lidt mineralsk med en friskhed fra de fine bobler
Serveringstemperatur: 7-8°C
Madsammensætninger: Drik vinen som aperitivo eller velkomstdrink. Kan selvfølgelig også erstatte hvidvin med et festmåltid. Prøv også for rå fisk / sushi.
Opbevaringspotentiale: Drikkeklar, men kan sagtens opbevares i flere år
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.