
Kort over vingårdens beliggenhed finder du her. Du kan også følge vingården på Facebook.
Hvis du klikker på linket ovenfor, kan du vælge et af billederne i undermenuen og tage en tur rundt på gården i google-bilen.
Bricco di Nizza ligger på toppen af en bjergryg, cirka 2 km nordvest for Nizza Monferrato.
Byen har 11.000 indbyggere og alle de butikker, barer og restauranter du kan ønske dig. Nogle af regionens førende kød- og ostebutikker ligger i byen. Områdets hovedby, Asti, er cirka 25 minutters kørsel væk. Ejendommen har udsigt hele vejen rundt med alperne mod vest.

Vingård af meget høj kvalitet
Omkring 2,2 hektar af gårdens areal består af barbera druer.
Druerne til Nizza DOCG og Nizza DOCG Riserver dækker omkring 1,3 hektar.
Barbera d’Asti druerne dækker omkring 0,87 hektar.
Vinmager / Vignaiolo er Susanna Galandrino.
Nizza DOCG
Godkendelsen af Nizza DOCG klassifikationen blev givet i december 2014 og gjaldt fra høsten i 2014. De første vine med Nizza DOCG mærket kom på markedet i juli 2016.
Historien: Oprindeligt var Nizza en underkategori af Barbera d’Asti.
Vingårdenes areal: cirka 250 hektar (i 2015).
Produktion: I 2014 var produktionen på 2.160 hektoliter i 2014, Der blev produceret 24.000 flasker.
Vigtigste røde drue: Barbera.
Vigtige regler for produktionen:
Fremstillingszone:
18 kommuner i Nizza området:
Agliano Terme, Belveglio, Bruno, Calamandrana, Castel Boglione, Castelnuovo Belbo, Castelnuovo Calcea, Castel Rocchero, Cortiglione, Incisa, Scapaccino, Moasca, Mombaruzzo, Mombercelli, Nizza Monferrato, Rocchetta Palafea, San Marzano Oliveto, Vaglio Serra, og Vinchio
Mindste alkohol-indhold:
13,0 %, 13,5 % hvis vingårdens navn fremgår af etiketten.
Lagring:
For røde vine mindst 18 måneder, inklusiv 6 måneder på tønde. For riserva mindst 30 måneder, inklusiv 12 måneder i tønde.
Nizza DOCG vs. Barbera d’Asti DOCG
I nedenstående skema kan man se en sammenlignig af reglerne for Barbera d’Asti DOCG og Nizza DOCG:
