Beskrivelse
Druesort.: Barbera
Vinificering.: Blød knusning, kold hudmaceration 8-10 ° C i 48 timer, gæring med skindet i 8-10 dage ved en kontrolleret temperatur på 25-26 ° C i bløde system vinifiers
Lagring.: I gennemsnit forbliver den på sin bærme 5-6 måneder i ståltanke
Farve.: Intens rubinrød med violette reflekser
Aroma.: Intens, med noter af rød frugt
Smage.: vores Barbera d’Asti er kendetegnet ved duften af en intens frugtagtig mix, hvor brombær er omdrejningspunktet, samt en subtil krydret note. Den rige og elegante mund henviser med kødrigheden af rød frugt til den behagelige næse uden at miste den livlige og smagslængden, udtrykt ved et godt syreindhold, typisk for Barbera-druer.
Serveringstemperatur.: 17-18°C
Lagrings potentiale.: straks drikkebart og ca 3-5 år
Mad forslag.: Velegnet til til lette retter med lyst, mørkt kød, Tapas og lette oste eller kan også nydes som den er
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.