Beskrivelse
Druesort.: Freisa – Barbera
Vinificering.: Blød knusning, kold hudmaceration 8- 10 ° C i 48 timer, gæring med huden i 4-5 dage ved en kontrolleret temperatur på 22-23 ° C i bløde system vinifiers
Lagring.: I gennemsnit forbliver den på sin bærme i 2-3 måneder i ståltanke.
Farve.: Rubinrød med violette reflekser Intens, vedvarende, med noter af viol, frugtagtig, brombær og mandel
Aroma.: Fyldig, frisk og intens, mousserende
Smage.: Af krop, med rette tannin, god struktur, blød og vedholdende
Serveringstemperatur.: 15-16°C
Lagrings potentiale.: straks drikkebart og ca 2-5 år
Mad forslag.: Kan bare nydes som den er eller til lidt kraftige retter med mørkt kød, Kalvekød ,Pizza og Pasta
.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.