Barbera d’Alba Superiore Campii Raudii

245,00 kr. inkl. moms

Druer: Vinen fremstilles udelukkende af Barbera druer. C

Vinen fremstilles i ca. 3.000 flasker om året, og kan også fås i magnumflasker (1½ liter)

Vinens egenskaber:
Campii Raudii har en dyb rubinrød farve med reflektioner, der bliver granat med tiden. Aromaen er intens
karakteriseret ved brombærnoter ledsaget af ristet kaffe, tobak, blæk og krydderier. I smagen er den rig,
varm og indhyllende i begyndelsen, derefter meget lang og fint garvestoffer ved slutningen takket være
Barberas typiske surhed og finjustering i ædeltræ.

Serveringstemperatur:

Vi anbefaler at servere det ved en temperatur mellem 17 og 19 ° C. Den kan ældes i kælderen i op til 10 år
efter høsten.

Beskrivelse

Druer

100% Barbera druer.

 

Vingård

Den ligger lige på toppen af ​​Bricco Rivoli i Alba kommune lige før bygningen af ​​”Rocche di Diano”. Det har en højde på 320 meter over havets overflade og en marmorjord, der er typisk for Lange, tør og meget rig på kalksten. Vinstokkene blev plantet i 2001.

 

Vinfremstilling

Barbera druer høstes i hånd og lægges i kasser. Nogle gange, når druerne i de koldeste og mest regnfulde årgange er meget klodsede (på grund af for meget vand, der er optaget af rødderne), bruger jeg “blødning” -teknikken til at afbalancere forholdet mellem skræl og must. Macerering og gæring kan således starte naturligt takket være oprindelige gær fra vingården og findes i vores kælder. Den naturlige proces varer cirka to uger, hvor vi griber ind med manuel udstansning og lyspumpning.

 

Forædlings proces

Ved afslutningen af ​​den naturlige malo-mælke gæring overfører vi Barbera Campii Raudii til træ. De tønder, jeg vælger at bruge, er 40% nye, 30% 1 år gamle og de resterende 30% 2 år gamle. Aldringsperioden i træ er ca. 15-18 måneder, hvorefter vi slutter vin med ekstrem omhu.

 

Vinens egenskaber

Campii Raudii har en dyb rubinrød farve med reflektioner, der bliver granat med tiden. Aromaen er intens karakteriseret ved brombærnoter ledsaget af ristet kaffe, tobak, blæk og krydderier. I smagen er den rig, varm og indhyllende i begyndelsen, derefter meget lang og fint garvestoffer ved slutningen takket være Barberas typiske surhed og finjustering i ædeltræ.

 

Mad forslag

Campii Raudii slutter sig til store grill, såsom rødt kød og hovedretter til vildt. Kombinationen med langmodne bløde eller hårde oste er spændende, pragtfulde med de ”blå” oste takket være smagens vedholdenhed.

 

Servicetemperaturer

Vi anbefaler at servere det ved en temperatur mellem 17 og 19 ° C. Den kan ældes i kælderen i op til 10 år efter høsten.

Producerede flasker Cirka 3000 om året. Vi flasker også i 1,5 liter magnums i en begrænset antal

 

Yderligere information

Vinhus

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barbera d’Alba Superiore Campii Raudii”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Adresse

  • Vine Piemonte
  • v/Kjeld Mortensen
  • Spangsvej 90
  • 5210 Odense NV

Kontakt

Info