Beskrivelse
Druer: 100% Arneis
Jordbund: Jorden i Roero er kendetegnet ved en høj procentdel af sand, med noget sten, hvilket giver vinene meget af deres mellemvægtige, parfumerede personligheder, især sammenlignet med vinene fra Langhe
Dyrkningssystem: Guyot
Høst: Manuel høst sidst i september
Vinificering: Vinificering med hudkontakt i 36 timer ved lav temperatur (5 °C) efterfulgt af en klassisk hvidvins Vinificering med en gæringsperiode på yderligere 10 dage i ståltanke ved lav temperatur (15 °C). Vinen lagres yderligere ca. 4 måneder før aftapning
Årlig produktion: Cirka 1000 flasker
Farve: Lysegul med grønlige strejf
Bouquet: Meget aromatisk og ekstremt frugtig på en charmerende måde, som kun italiensk hvidvin kan være. Delikat intens frisk frugt med et strejf af fersken og abrikos
Smag: Let syrlige friske hvide frugter med god fedme og lang eftersmag
Serveringstemperatur: 8-10°C
Madsammensætninger: Drik vinen med fisk og pasta, eller antipati. Den klarer også en fed risotto med bravour. Er også perfekt populær som aperitivo i Piemonte
Opbevaringspotentiale: Kan nemt opbevares i 5-7 år
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.