Beskrivelse
Druer: 100% Pinot Nero
Vinificering: Ca. 12 dages alkoholgæring og 15-20 dages maceration i ståltanke med overpumpning 3 gange dagligt. Efter den malolaktiske gæring og maceration hældes vinen på franske 500 liters egetræsfade (tonneau), som er 1-3 år gamle, i ca. 9 måneder før vinen tappes på flaske. Inden vinen frigives, opbevares flaskerne i kælderen i mindst 6 måneder
Årlig produktion: Cirka 2000 flasker
Farve: Farven er smuk mørkerød
Buket: Buketten har mærkbart mørke frugter med noter af brombær, solbær og hindbær
Smag: Smagen gentager næsen med de samme frugter og med strejf af peber. Den har en lang, behagelig eftersmag
Serveringstemperatur: 16-18°C
Madsammensætninger: Pinot Nero er en af de mest alsidige rødvine til at matche med mad og en god mulighed på en restaurant, når en af jer spiser kød og den anden fisk.
Der er ingredienser, der vil passe meget godt sammen med Pinot Nero såsom oksekød, and og svampe (risotto) og andre, såsom laks eller tun
Opbevaringspotentiale: Kan opbevares i mindst 10-15 år, og bliver dybere med årene
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.